Despre mine

Home / Despre mine

 

Mă numesc Felicia. Sunt mămică. Sunt soție. Dăruiesc din ce sunt și caut progresul. Documentez aici pe Bucuria Zilei efortul meu de a scoate la suprafață o variantă a mea mai bună. Sper să te inspir să găsești bucuria în zilele obișnuite, să cauți progresul din exact locul unde ești și să te simți mai puțin “defectă”. Pentru că asta fac eu cu mine aici.

Inspirată de cărțile Happiness Project, Better than Before – Gretchen Rubin, filmul Julie and Julia și cartea My life in France a Juliei Child, am început acest proces de lucru activ la mine.

Vreau să pun în practică acele sfaturi pe care le tot primim când vorbim de dezvoltare personală. Un an în care îmi permit să încerc și în care îmi permit să eșuez. Vreau să văd ce se va întâmpla. Îmi voi schimba viața în mai bine?

Până acum la cei 30 de ani și un pic, am simțit că am crescut de la sine, de la copil am ajuns adult, de la facultate la primul job, de la îndrăgosteală la căsătorie și de la căsătorie la copii. În tot acest proces am învățat o grămadă. Tot procesul acesta m-a învățat, mediul, oamenii. Acum după ce am urmat pașii naturali ai societății am ajuns foarte curioasă despre ce pot să fiu, despre potențialul meu, despre scopul, despre chemarea mea. Iar acum simt că dacă eu nu fac ceva, voi stagna, natura lucrurilor nu mă mai împing să cresc. Singurul lucru ar fi să mă încadrez într-un job și de acolo să-mi fac treaba și as putea rămâne un diamant neșlefuit. Așa încep călătoria de a șlefui…

Din ianuarie am început să dorm 8 ore pe zi, să mă trezesc la 5, să beau apă suficientă, să fac sport și să citesc cel puțin 30 de minute pe zi.

Din februarie am început să gătesc din cartea Nourishing Traditions (țintesc să gătesc toate cele 773 de rețete), să-mi fac un ritualul de îngrijire a tenului. Tot în februarie am terminat și programul de sport Insanity – o oră de sport acasă.

Din martie  am început să studiez despre mindfulness și fotografie.

Din aprilie mă relaxez – exersez ascultarea. Muzică. Natură. Oameni.

În mai am fost la un templu Zen la Budapesta, la un curs de meditație Zen. Am exersat maghiara cu programul Duolingo. Am fost surprinsă că chiar am reușit să mă fac înțeleasă în limba maghiară.
Am continuat cu o nouă provocare de 21 de zile de îngrijire a corpului.

În iunie, iulie, august nu am mai scris nimic pentru că au urmat o serie de evenimente neplăcute și plăcute. A plecat de printre noi socrul meu după o perioadă de suferință cruntă, după care am fost la părinții mei unde s-au răscolit profunde răni vechi.

Din septembrie am continuat cu provocarea lunii februarie și am reînceput să gătesc din cartea de bucate Nourishing Traditions. Am reînceput să scriu pe blog. Cele mai ample articole au fost despre tipuri de personalitate și despre lecțiie ce și le iau copiii în primii 5 ani de viață.

Iar acum pe sfârșit de an vreau să redefinesc cu totul Bucuria Zilei. A sosit momentul acela în care nu mai pot să fac dezvoltare personală doar eu cu mine însumi. Am concluzionat că vreau să dau o mână de ajutor acelor mămici, acelor femei care se simt la fel de dezorientate cum eram eu.

Vă puteți alătura aici grupului închis de Facebook Bucuria Zilei să ne întrebăm de noi, să ne motivăm.

Mă poți contacta pe: feli  @ bucuriazilei .ro

Poți susține Bucuria Zilei pentru niciun cost suplimentar accesând link-urile de mai jos înainte de a plasa o comanda.
Îți mulțumesc!


Magazinul online Elefant.ro


Magazinul online emag.ro


Magazinul online fashiondays.ro


Magazinul online fashionup.ro


Magazinul online Vegis.ro