Voucher cadou la cursul de PCM (Process Communication Model)

Home / Diverse / Voucher cadou la cursul de PCM (Process Communication Model)

Descarcă voucherul aici.

Facilitatorii cursului sunt Psih. Daniel Ciucur și Psih. Tina Pîrvuț. Aici ai datele de contact și informații detaliate despre curs.

Înscrie-te la cursul PCM din perioada 9-11 februarie 2018. Ultimele locuri!

Tariful cursului de PCM este de 250 Euro pe persoană fizică. Folosind voucherul vei plăti 220 Euro. Când te înscrii trimite atașat la email și voucherul.

Process Communication Model este mai mult decât un curs de comunicare, este un curs de autocunoaștere și de înțelegere a celorlalți.
De fiecare dată când discut cu cineva care a făcut cursul îmi spune “Mi-a schimbat viața PCM. Acum mă înțeleg și îl înțeleg. “, ” Nu-mi vine să cred cât de clar poate fi explicat un comportament și ceea ce simt. “, iar cea mai tare dintre toate este “Aș vrea să știe cât mai multă lume despre PCM”.

Tocmai pentru faptul că și mie mi-a adus neașteptat de multă claritate, simt o obligație morală să spun la cât mai multă lume despre acest model de comunicare.

Mai jos sunt linkuri către articolele scrise de mine care au la bază exact conceptele modelului de comunicare Process Communication Model.

Ce lecții de viață își iau copiii în primii 5 ani de viață? #PCM1

6 tipuri de personalitate într-o singură persoană! Ești mai mult decât crezi! #PCM2

Obișnuințele și personalitatea

Prințesa fragilă și Bestia

Leave a Reply

Your email address will not be published.