#bucuriazilei Eșarfă colorată. Muguri de primăvară.

#bucuriazilei Eșarfă colorată. Muguri de primăvară.

29 martie. Soare luminos, nori în depărtare. Pe marginea aleii atârna într-un tufiș înmugurit această eșarfă vaporoasă și colorată în adierea primăverii. De când am început să privesc cu atenție în jur, am fost impresionată de cum anumite lucruri pierdute, unele aruncate își găsesc un loc în povestea mediului urban.

În drumul obișnuit între grădiniță și casă am mai găsit un colier,

niște mănuși colorate.

Astăzi sunt recunoscătoare pentru bucuria copiilor pentru că este adevărată, naturală. O bucurie care mă înalță și îmi umple sufletul de bine. Sunt recunoscătoare pentru că primesc mesaje de susținere de la oameni noi și minunați.

Din gândurile de azi…
Una din adevărurile universale este că totul durează de două ori mai mult decât ai planificat. Și sosirea primăverii a durat mai mult decât ne-am așteptat. În spatele nedumeririi privind dansul dintre iarnă și primăvară, stătea pitită certitudinea că primăvara e pe drum. Sigur va veni, iar copii vor cânta mai mult:
Vine vine primăvara
Se așterne în toată țara (nu zăpada)
Floricele pe câmpii
Hai să le-adunăm copii

și mai puțin
Ninge, ninge
Fulgi de zăpadă se aștern iar pe stradă
Și ninge și ninge mereu.

De cel puțin două ori mai mult a durat și momentul așteptat de a da la tipar primul tiraj mare de Jurnal Bucuria Zilei. Cum ziceam ieri, am îmbrățișat aversele de nesiguranță și frică și printre primele semne de primăvară am decis și acționat.

După multe feedback-uri și discuții am ajuns la această variantă finală, finală. Foarte finală. 🙂
Până la urmă am ales pentru copertă niște flori sălbatice. De mică m-au fascinat florile sălbatice. Mici, răsfirate, perfecte în spiritul lor liber și sălbatic. Am mai pus un pic din mine în acest jurnal și asta mă bucură mult.
În 13 aprilie vor fi gata! Un cadou de Paște după Paște! 🙂

Am mai pregătit un tip de jurnal. Un jurnal de recunoștință intitulat 365 de zile Bucuria Zilei. Din acesta deocamdată am dat la tipar doar câteva exemplare de test. Sunt nerăbdătoare să văd cum vom lucra pe el.

Cu bucurie și recunoștință,
Felicia

Leave a Reply

Your email address will not be published.