#bucuriazilei Răsărit. Vibrație de Kyle Cease

#bucuriazilei Răsărit. Vibrație de Kyle Cease

O dimineață în ritm de Moana și aromă de omletă. Omletă cu multă ceapă, pregătită cu grijă și dedicare de soț. Recunoscătoare pentru tot ce este el.

Privind soarele care îmi face cu ochiul printre nori, mă simt încă încărcată cu energia aia autentică pe care a transmis-o Kyle Cease în show-ul de aseară. A fost un eveniment vibrant, destul de neobișnuit aș zice eu, dar care a creat un nivel nou de conectare și deschidere.

Poți urmări acest video în care transmite perspectiva și ideile lui.
Mi-au rămas multe lucruri pe suflet, m-au pus pe gânduri cum se spune. A spus lucruri normale, universal valabile, dar prin filtrul lui unic, personal, iar mie asta mi se pare fantastic. Acesta este modul în care într-adevăr poți să faci o schimbare în lume. Fiind tu, autentic.

♥ Să stai cu tine. Timpul petrecut cu tine însuți este foarte prețios. Dacă îți spui că nu ai timp, că trebuie să muncești să faci mai mulți bani, atunci poate nu faci cu adevărat mai mulți bani pentru că nu stai suficient cu tine încât să accesezi exact resursele, ideile care într-adevăr îți pot aduce mai mulți bani. Să nu tot fugi să faci lucruri în exterior. Să stai cu tine, să te gândești, să-ți asculți gândurile până când cobori din minte în inima ta.

♥ Originalitatea vine când transmiți ceva din suflet, iar oamenii simt și apreciază originalitatea pentru că o inimă deschisă este canalul de comunicare și conectare dintre oameni.

♥ Acceptarea emoției. Tremuri, ai un ghem în stomac, nu ai curaj. Replica lui este …and I love it! Recunoști cum te simți și îți spui că iubești acea emoție. Îi faci loc să existe și ea nu mai rămâne blocată în tine. Ca un nod în gât sau o strângere de stomac.

♥ Să te distrezi. Vrei să faci o schimbare și ți-e frică? Spune-ți că iubesc faptul că mi-e frică. Iubesc faptul că pot să eșuez. Este în regulă. Nu, nu înseamnă că te setezi pentru eșec, înseamnă că eliberezi frica. Trăim cu frica eșecului pentru că dacă eșuăm credem noi că nu mai suntem demni de iubit. Să fim iubiți este necesar pentru supraviețuirea noastră și pornește exact de când eram mici. Dacă părinții ne iubesc, atunci noi supraviețuim. Ajungem adulți și acționăm pe același tipar. Tendința este să stăm la locul nostru și să facem doar acele lucruri pentru care știm că vom primi atenție – cum ar fi să ne plângem, să ne victimizăm. Asta poate ajunge să fie povestea noastră de supraviețuire.

♥  Alegerea între a rămâne fidel sau nu poveștii cu care ai crescut. Alegerea de a păși în frică sau în entuziasm.
Alegem ce ne este familiar, iar a ne simți mici și neputincioși ne este familiar, a ne simți incompleți este ceva foarte familiar, iar media (tembelizorul, facebookul) are grijă să ne țină în familiar și în trăirea fricii.
Trăirea de incomplet, de insuficient, de neputincios, de a încerca din greu sunt trăiri familiare.
Atunci când pășești în entuziasm înseamnă că deja acționezi în afara poveștii vechi și pășești în propria ta poveste. În momentul în care ai acționat, frica dispare, nu mai are influență când tu deja acționezi!
Frica te ține în siguranță, dar de asemena te ține mic, nu te lasă să crești.

♥ Vizualizarea. Kyle a introdus chiar la sfârșitul evenimentului exercițiul de vizualizare. A trebuit să facem cunoștință cu o persoană și timp de 5 minute să-i povestim ce vizualizăm că se întâmplă într-o lună după eveniment – ce schimbări am făcut, la ce am renunțat, ce obiceiuri noi am introdus și cum am realizat deja obiectivele, dorințele noastre. A fost amuzant, interesant și înălțător să povestesc unui străin lucruri pe care abia am început să îndrăznesc să mi le recunosc mie.

Am lucrat cu acest exercițiu de vizualizare și am văzut cum deschide noi perspective, noi căi, un alt nivel de încredere, noi conexiuni și claritate! Unul din exercițiul zilnic din Jurnal Bucuria Zilei este cel de vizualizare a obiectivelor, de a le trăi ca și cum ar fi deja întâmplate: Le notezi, trăiești și le sărbătorești.
Am întâlnit ideea de vizualizare în Tools of Titans, Tim Ferris, în exercițiul de priming a lui Tony Robbins și a trebuit să experimentez pe pielea mea de ce este atât de apreciat și recomandat.
Noi tot considerăm că o să fim fericiți când o să…. x, dar acest exercițiu te face să ai starea de bine în momentul prezent și permiți minții să găsească, să caute soluții ca să facă acel lucru adevărat.
În mod natural când ne vine o idee, în primul rând o analizăm cum de fapt nu o să meargă. Și prietenii cei mai buni îți pot aduce argumente de ce nu o să meargă. După care o lăsăm să plece. Când de fapt am putea să vizualizăm că chiar merge, am putea accepta frica, ideea că am putea eșua și să pășim în entuziasm – să acționăm!

Kyle Cease m-a putut inspira aseară și a putut inspira timișorenii datorită frumosului proiect Inspire Other Travelers care are de gând să ne inspire mai departe prin povestea din spatele evenimentelor.
Inspire other travelers înseamnă că noi toți suntem travelers și frumos este ca în drumul nostru să ne inpirăm unii pe alții. Frumos concept!

Cu recunoștință,
Felicia

Leave a Reply

Your email address will not be published.