#bucuriazilei Toporași. Soare. Încredere în sine.

#bucuriazilei Toporași. Soare. Încredere în sine.

Miercuri, 28 martie. Soare luminos, toporași zglobii.

Sunt recunoscătoare pentru aceste prime semne de primăvară, pentru emoția mixtă de frică, acceptare și entuziasm. Trăiesc aceleași emoții ca în primele zile de condus mașina singură. Un puternic sentiment de anxietate. Știu că ceea ce fac este ceva ce îmi va oferi un alt nivel de libertate, de încredere și manifestare, dar mă panichez că nu cunosc toate butoanele, toate manevrele. Am impresia că mă voi tampona de ceva și o să iasă nasol. Pe de altă parte am încredere că pot să învăț, dar frica mă înfrânează și mă face să fiu precaută, foarte precaută. Câteodată frica mă și imobilizează. Și acum ce fac? Încerc disperată să găsesc confirmări și soluții la cei din jur, dar am învățat că răspunsurile sunt la mine, numai trebuie să-i fac loc și fricii în mine, să-i fac spațiu să se simtă ea bine, la ea acasă. Cu cât încerc mai mult să o scot afară, cu cât o neg, cu atât mai mult se strânge tare într-un ghemotoc în stomac și simt că nu mai am aer.

Vizualizez că am resursele necesare să împlinesc și să transpun în realitate cum văd eu că aș putea sprijini femeia să se simtă autentică, stăpână pe sine și feminină.

Afirmațiile mele de azi sunt: Văd cu claritate. Am încredere în acest proces de progres și dăruire. Sunt deschisă. Dăruiesc iubire.

Astăzi am învățat că una din aspectele autenticității este să recunoști că nu știi, să recunoști că ești debusolată, să recunoști că îți este frică, să recunoști că îți dorești.

Leave a Reply

Your email address will not be published.